Helglunch
Serveras lördag 12:00-15:00
Förrätter
KANTARELLTOAST 175
med Västerbottenkräm och krasse
SKALDJURSRAVIOLI 185
med hummer bisque, fänkål och chips på palsternacka
GRATINERADE HAVSKRÄFTOR 197
med vitlök, citron och aioli
SERRANOSKINKA 88
med marinerade oliver och lagrad ost
Varmrätter
GNOCCHI 205
med kantareller, Västerbottenost och syltad rödlök
PEPPARSTEK 395
med grönpepparsås, säsongens grönsaker och pommes frites
FISKGRATÄNG 175
med fisk, räkor, duchessepotatis, mornaysås och dill
BOUEF BOURGIUGNON 195
med rödvinsbrässerad oxkind, champinjoner, fläsk, potatismos och syltad lök
Efterrätter
FRANSK NOUGATPARFAIT 108
med chokladsmulor, hemgjord maräng och karamell
BANANGLASS 108
med kanderade jordnötter, passionsfrukt och choklad
OSTAR 125
med tillbehör
Från baren
Bryggmästarens pilsner 76
Zlatopramen 86
Bron IPA 86
Bodega Luzon 96
Spanien, Jumilla, Sauvignon Blanc
Ventoux 96
Frankrike, Grenache, Syrah
Valleformosa Brut Nature 98
Spanien, Cava
Piper 160
Frankrike, Champagne
Alkoholfritt
Öl lager 60
Vin 65
Läsk/Bubbelvatten 45
Vid allergi, prata med din servitör så gör vi allt för att anpassa måltiden.