Helglunch

                                                                                          Serveras lördag 12:00-15:00

Förrätter

KANTARELLTOAST 175
med Västerbottenkräm och krasse

SKALDJURSRAVIOLI 185
med hummer bisque, fänkål och chips på palsternacka

GRATINERADE HAVSKRÄFTOR 197
med vitlök, citron och aioli

SERRANOSKINKA 88
med marinerade oliver och lagrad ost

Varmrätter

GNOCCHI 205
med kantareller, Västerbottenost och syltad rödlök

PEPPARSTEK 395
med grönpepparsås, säsongens grönsaker och pommes frites

FISKGRATÄNG 175
med fisk, räkor, duchessepotatis, mornaysås och dill

BOUEF BOURGIUGNON 195
med rödvinsbrässerad oxkind, champinjoner, fläsk, potatismos och syltad lök

Efterrätter

FRANSK NOUGATPARFAIT 108
med chokladsmulor, hemgjord maräng och karamell

BANANGLASS 108
med kanderade jordnötter, passionsfrukt och choklad

OSTAR 125
med tillbehör

 

 

 

Från baren

Bryggmästarens pilsner 76

Zlatopramen 86

Bron IPA 86

Bodega Luzon 96
Spanien, Jumilla, Sauvignon Blanc

Ventoux 96
Frankrike, Grenache, Syrah

Valleformosa Brut Nature 98
Spanien, Cava

Piper 160
Frankrike, Champagne

Alkoholfritt

Öl lager 60

Vin 65

Läsk/Bubbelvatten 45

Vid allergi, prata med din servitör så gör vi allt för att anpassa måltiden.