Á la carte

I vår bistro kan du alltid beställa en klassisk bouillabaisse, boeuf bourguignon, kalvlever anglaise eller köttbit. Eller, om så önskas, kan du prova två, tre eller fyra av de mindre rätterna på menyn där köket tagit ut svängarna lite mer. Vare sig om du letar efter den perfekta fördrinken, ett gott vin till maten eller en söt mocktail till efterrätt finns vår personal där för att guida dig rätt.

Bistron håller hus i Blå rummet, men om ni vill äta i en mer livlig miljö går det bra att slå sig ner i baren istället. Letar ni efter avskildhet rekommenderar vi att ni bokar det mer avskilda Bambirummet med plats för 14 personer. Under årets varmare månader kan ni även sitta på uteserveringen på innergården.

På grund av oroligheterna i omvärlden med anledning av Covid-19 så har vi framöver endast kvällsöppet fredagar och lördagar.

Smått

Surdegsbröd med handpillade räkor med rökt crème fraiche och krasse 55:-

Bläckfisk med vitlök, olivröra och stekt bröd 75:-

Het pilgrimsmussla med chimmi churri, chorizo och getost 75:-

Sotad entrecôte med peppar, kapris, olivolja, gremulata och parmesan 55:-

Ost med fröknäckebröd och marmelad 55:-

Förrätter

Havskräfta från Mölle gratinerad med vitlök och chilismör 185:-

Tonfisk med fänkål, rädisor, ärtor, sardell, potatis, kapris och vinaigrette 145:-

Hemmagjord ravioli fylld med kalvkind och tryffel serveras med syltad tomat, örter och parmesansås 135:-

Plaque de cuilette – franska charkuterier, oliver, cornichoner, ostar, mandel och knäckebröd 145:-

Varmrätter

Gös inbakad med sommargrönsaker, citron- och örtsmör, vitvinsås och nypotatis 265:-

Hemmagjord pasta med blåmusslor, räkor, marulk, ärtor, vårlök och vitvinsemulsion 255:-

Kronärtskocka med citronsmör, vitlök, pinjenötter och hyvlad comteost 195:-

Flankstek med märg, bröd, pepparglaze, persilja, vitlök, sommarkantareller, rödvinssås och nypotatis 275:-

Urbenad svensk kyckling med persilja, lök, majscréme, smörad majs, majskaka, sidfläsk och dragonsky 235:-

Efterrätter

Efterrätter

Vitchokladparfait med sommarbär och citron 55:-

Hemmagjord vaniljglass med bär 55:-

Fläder- och yoghurtsorbet med mandelkaka och vinbär 55:-

Smultronsorbet med chokladjord och körvel 55:-

Petit four 20:-

Ostar med tillbehör 75:-

Allergisk? Informera din servitör så gör vi allt vi kan för att anpassa måltiden.

                                                                     

Senaste från Madame på Instagram